Go to santa, go to santa, GO GO GO!

Spenderade gårdagen hemma med familjen. På kvällen satt vi i vardagsrummet och åt god mat, kollade på film och hade det allmänt mysigt. Öppnade julklappar också såklart.

God jul folket!


I bet you look good on the dancefloor.

Så fett bra dag.
Först till skolan och gjorde typ ingenting speciellt. Åt lunch ganska tidigt och gick sedan till Brännaborg. Bytte om till luciakläder och så, sedan var det dags för luciatåg för oss nior. Hela skolan plus några föräldrar var där för att kolla på oss. Det gick bra hihi.

Efter luciatåget så fikade vi och haha efter det blev allt helt galet!
Det var dags för danstävling. Låten "Cotton eye joe" som alla årskurser dansar till varje år. Tävling mellan alla årskurserna alltså. Hihi vi vann förra året som åttor. 
Först ut var lärarna, efter det sexorna, sjuorna, åttorna och sedan vi nior. Haha vi ägde.

Sedan var det lite random musik så att man kunde dansa och det bildades en ring mitt på dansgolvet. Haha Medina fick syn på ringen och gick dit och ställde sig, efter det så gick Malin dit och jag var såklart tvungen att gå dit jag med, liksom duh. FAAAN vad kul vi hade. Alla stod och klappade och skrek.
Det var så fett kul att se allt folk gå in i ringen och dansa. Haha Kim gick in flera gånger.
Haha jag var duktig och puttade in Medina i ringen en gång. Och själv var jag inne typ, tre gånger och dansade loss. Först med Malin och Medina, sedan med Malin och Erik och sist med Malin, Medina och Erik.

Förresten, vilken årskurs tror ni vann danstävlingen om inte NIORNA. Fan vad bra vi är. Andra året i rad vi vinner.

Förövrigt så är Julle fett snäll!
Hihi han sa att han spanade in mig lite extra under danstävlingen, eller något sådant.

Grymt kul.
Kiörning rules.

PUSS.

Du är bäst i världen.

"It is one of the most beautiful days of my life. To gain this trophy is something I dreamed of as a child. Great emotion fills me but I cannot really describe it."

Ballon d'Or.

Namnet är Cristiano Ronaldo.
Världens bäste fotbollsspelare.

Vann överlägset och förtjänar det.

RSS 2.0