Memories will never die.

Skolavslutning idag. Träffades först i mentorsrummet. Sedan gick vi ut och lyssnade på vår rektors långa tal, fick våra betyg och så. Sedan gick jag fram och kramade om Julle. Och jag började gråta. Sorgligt som fan. 
Ännu en gång gick vi in till mentorsrummet. Vår mentor hade bakat och det var asgott! Innan vi skulle skiljas åt så kramades vi i klassen. När jag hade kramat några så kom tårarna fram igen. Jag började gråta som fan. Herregud. Jag fick ganska många att börja gråta idag förresten. Efter alla kramar och tårar tillsammans med klassen drog jag och några andra upp till alla lärare och gav dem kramar och fortfarande grät jag, fanns även andra som grät. Det tog lång tid innan jag slutade gråta.

Jag älskar er, 9:2. Jag kommer aldrig att glömma er. Aldrig.
Alla minnen med er består. Allt vi har gjort tillsammans försvinner aldrig.
Tack för alla år. Ni är bäst.

BAL.

Balen igår. En av de bästa kvällarna i hela mitt liv. Dans hela kvällen till midnatt tillsammans med alla nior, it was fucking awesome. Folk dansade som aldrig förr. Seriöst, vi dansade sönder våra fötter! Fan vad härligt det var. Galet! Hela kvällen var obeskrivlig. Tack alla nior för en grym kväll. Och jag menar verkligen grym! TACK. Ni gjorde kvällen till en av de bästa någonsin.

9:2 är bäst.

OSLAGBARA.
Jag svär. 9:2 är bäst.

Mentorsdag nu på kvällen tillsammans med min klass. Åt först på en restaurang, drog sedan till en park och till slut gick vi och satte oss på donken ett tag. Jag har seriöst skrattat hur mycket som helst och haft asroligt. Fan vad jag älskar min klass. Alla minnen, allt vi har gjort tillsammans. Jag är nära på att börja gråta. Jag älskar er.

...

Smitingen igår. Umgicks med härliga människor och gick mest omkring och såg glad ut.

Brännboll idag. Niorna mot lärarna. Och man klär oftast typ ut sig. Själv knöt jag bara en slips runt huvudet och satte på mig typ mustasch. HAHA eh. Blev kallad typ italiano och mustascho.


EUPHORIC.

Jag sitter här med min MUSE-biljett i handen. Galet! Jag längtar som fan!
Seriöst, just nu finns inget bättre än min biljett. Haha.
Jag ska se MUSE med världens bästa. Det blir obeskrivligt bra. Bäst.
Puss.

Just det. Grattis igen, Sara.

RSS 2.0